Persondataerklæring

Europage

Erklæring vedr. overholdelse af persondataforordningen


1. Datagrundlaget
Europage anvender udelukkende lovhjemlede data i sin praktiske og administrative drift. Hvis  data herudover på et tidspunkt skulle blive aktuelle, vil forbrugernes accept heraf blive indhentet.

2. Dataadgang
Kun  Direktør/Ejer af Europage  har adgang til persondata. Ejers husstand har ikke adgang til data.

3. Datalagring
Data opbevares med sædvanlig password-beskyttelse.

4. Kontakt
Hvis du sender os henvendelser via kontaktformularen, vil dine oplysninger fra forespørgselsformularen, herunder de kontaktoplysninger, du har angivet der, gemmes for at behandle anmodningen og i tilfælde af opfølgende spørgsmål. Vi deler ikke disse oplysninger uden dit samtykke.

5. Google
Denne cookie giver os adgang til information om de aktiviteter, der foretages af besøgende på vores sider og platforme, bla. sidebesøg, kilde og tidsforbrug ved besøget. Denne information er ikke identificerbar, og vises som nummerserier, der ikke kan spores tilbage til dig som person. Dette hjælper med at beskytte dit privatliv. Ved at bruge Google Analytics kan vi se, hvad der er mest populært på vores sider og stræbe efter at give vores brugere mere af det indhold, de finder interessant.

Du kan forhindre, at information om dine besøg på vores sider indsamles og registreres af Google cookies i fremtiden ved at downloade og installere ”Google Analytics Opt-out Browser add-on” til din eksisterende net browser. Denne er tilgængelig her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

6. Dataudveksling
Der bliver aldrig givet personlige oplysninger til tredjepart, medmindre du selv giver et helt konkret og udtrykkeligt tilsagn hertil. Vi samler heller aldrig personoplysninger, medmindre du selv har givet os oplysningerne i forbindelse med en registrering,kontktform,email eller ved at deltage i en undersøgelse.

7. Datasletning
Uaktuelle forbrugeroplysninger vil blive slettet, når regnskabsdokumentationens frister tillader det.

8. Afvisning af at acceptere uønskede reklamee-mails
Vi skal hermed udtrykkeligt bede om, at vores kontaktoplysninger ikke bliver brugt til reklameformål, vi ikke selv har bedt om. Europage forbeholder sig udtrykkeligt ret til at anlægge sag i tilfælde af, at uønskede reklameoplysninger sendes til os, for eksempel via spam e-mails.