artbox.jpg

"ARTBOX BRNHOLM"

INDRAMNING:
Vi har mange profiler i både træ og metal, passe-partout, glas, spejle, små reparationer. Vi har mange års erfaring og ved hvordan man behandler og bevar kunst, derfor indrammer vi med museums kvalitets produkter. Vi kan også laminer og klæbe, spænde lærrede op, og vi er altid glad for specielle opgaver. Næsten alt kan indrammes! Vi har indrammede alt fra T-shirts og børnetøj til en barberingsmaskine og en høreapparat!

KUNST ARTIKLER:
akvarel papir, linen papir, skitsebøger, lærrede,tusch, pensler, blyanter, kridt pasteller, olie pasteller, akryl og olie maling, ler, tilbehør, OSV!

Vi ville gerne have det som kunden har bruge for. Fortælle os hvad i har bruge for, og hvis vi ikke har det, prøver vi at skaffe det til en god pris. Os som arbejder på ART BOX er kunstnere, bruger vi mange af de ting vi sælger i butikken. Derefor har vi et bredt kendskab til kunstartiklerne. Vi er hele tiden i gang med at fylde op på forskellige Information om varerne. Der er en uendelig mængde produkter derude men som sagt hvis en kunde skal bruge det, så ville vi undersørge om vi kan også sælge det .

GALLERI:
Vi har kunst af mange forskellige kunstnere, både fra Bornholm og fra udlandet. Vores koncept i galleriet er at kunst skal have et sted at vokse. Kunsten behøver ikke være lavet af en kendt kunstner for at være smuk kunst. Kvalitet og diversitet, med plads til alle smage. Vi ville være en link mellem kunsterne og kunderne.

keramik, skulpturer, glas, malerier, tryk, tegninger,
raderinger, litografier, fotografier.

Skiftende udstillinger og åben hele året rundt.

Vi har også fotokort, postkort og plakater.

Hjemeside: Art Box - Bornholm Brændesgårdshaven  Hammersø Studio Lejligheder  On the rocks  Le Port
Bornholmsk Ordbog giver adgang til bornholmske glossarer
22.04.2024 - Dagens vittighed: Hvis kvinder styrede verdenen ville vi ikke have krige, blot intense forhandlinger hver 28. dag.


gerade 61 Besucher online.