Textillita er et dejligt, vedbesøgt turistmål og tilbyder eksklusivt tøj til kvinder og mænd

og grøn butik med et bæredygtigt mindset, som byder dig velkommen

51597-s1-1.jpg
51591-a21-1-5.jpg
51436-L21-424-3.jpg
1468240303_kina-krage-raahvid-4_w450_h592.jpg

Textillita er et dejligt, vedbesøgt turistmål og grøn butik med et bæredygtigt mindset, som byder dig velkommen i de fysiske rammer på St. Torvegade 18 i Rønne og online på www.people-fashion.nu.

Textillita er ikke kun en dejlig butik, men også en tøjproducent, som siden 2001 har produceret eksklusivt tøj til kvinder og mænd. Forretningen startede som et fælles projekt mellem to dygtige litauiske kvinder med erfaring fra tekstilbranchen. Deres livsstil har altid været baseret på kreativitet, selvstændighed og individualitet. Deres fælles idé om tøjets integritet i forhold til et modent menneskes krop, miljømæssigt og socialt ansvar over for involverede mennesker i tøjproduktionen, samt deres fagkundskab har ført disse aktive kvinder sammen, og Textillita er siden da blevet en stor succes.

I denne godt etablerede forretning kan du også finde en kollektion af naturligt tøj fra brand Grizas produceret specifikt til vores butik, samt vegetabilske, kromfri sko fra Trippen, som i høj grad appellerer til dig, som er miljø- og kropsbevidst. Alle tøjmodeller er lavet af et bredt udvalg af dejlige naturmaterialer. Det kan være uld, silke, hør, bambus, hamp eller blandinger af disse. Alle kollektioner i denne butik laves kun til denne butik.

Denne butik er virkelig et besøg værd.

Hjemeside: Textillita - Bornholm
Textillita er ikke kun en dejlig butik

Textillita er ikke kun en dejlig butik
 Brændesgårdshaven  Dueodde Sommerhus  Hammersø Studio Lejligheder  Brændesgårdshaven
Bornholmsk Ordbog giver adgang til bornholmske glossarer
22.04.2024 - Dagens vittighed: Hvis kvinder styrede verdenen ville vi ikke have krige, blot intense forhandlinger hver 28. dag.


gerade 53 Besucher online.