Gretha`s Pension er et familiedrevet hvor drejer sig om den hyggelige kontakt til gæste.

grethaspension.jpg

Gretha`s Pension og lejlighedshotel og familiedrevet

Gretha`s Pension og lejlighedshotel er et familiedrevet foretagende, hvor det primære drejer sig om den hyggelige og nære kontakt.

Beliggenheden i det naturskønne område Nordbornholm, nærmere betegnet i byen Sandvig, betyder at De som gæst, har perfekte muligheder for trave-, cykel-, badeture og lignende.

Vore 60 sengepladser er placeret i store, lyse og moderne indrettede værelser/lejligheder, hvoraf alle har Dusch, Toilet og Køkken m/ køleskab, kaffemaskine, kogeplader og service.

Børn er meget velkomne, og på alle værelser/lejligheder er der mulighed for ekstra opredning.

Når solen er på himlen, kan man altid finde et sted på den store vindbeskyttede grund, hvor man kan ligge og slappe af. Til alle værelser/lejligheder står der liggestole og havemøbler til rådighed. Særdeles gode parkeringsforhold. Der kan altid henvises P-plads til Deres bil eller bus på eget område.

Vore indendørsfaciliteter er med til at danne rammen om et hyggeligt samvær mellem vore gæster og er altid godt besøgt om aftenen eller hvis en regnvejrsdag skulle forekomme.
Vi modtager gæster m/halvpension ( morgenbüffet og aftensmad).
Ønsker De som gæst et værelse/lejlighed med morgenmad eller at kostere Dem selv, er der også mulighed for det. Vort køkken arbejder under mottoet " mad som vor mor lavede den".

I for- og eftersæson arrangerer vi tillige bus- og grupperejser.
Vi har forbindelse med div. arrangører, f. eks. guider- golfbaner- extremsport- ridning - bådture m. m.

Det ville glæde os at have Dem blandt vore gæster, og vi håber, at vi kan opfylde Deres ønske om en god og gemytlig ferie på naturøen Bornholm.

Hjemmeside: Velkommen til Gretha`s Pension - Bornholm