Pension Klostergården er Bornholms ældste pensionat. Siden 1901 har det budt gæster velkommen fra nær og fjern.

klostergaarden.jpg

Klostergården er Bornholms ældste pensionat. Siden 1901 har det budt gæster velkommen fra nær og fjern.
Pensionatet er indrettet i en hyggelig gammel firlænget bygård kun 50 meter fra kysten og ca. 100 meter fra stranden. Det ligger i et roligt kvarter i den gamle bydel få minutters gang fra Allinge centrum. Se kort over Bornholm.

I 2002 begyndte en omfattende renovering og modernisering af såvel værelser som bygninger. Den gamle stil og hygge er så vidt muligt bibeholdt. Pensionatets gamle historie er således stadig synlig i de fleste af bygningerne, hvor bindingsværket er bevaret.
I såvel de gamle sidebygninger som i hovedbygningen er der hyggelige værelser med eget bad og toilet. Det er muligt at leje eneværelser, dobbeltværelser eller familieværelser.

De to store opholdsstuer med sofaer og små hyggekroge er altid åbne. Der er mulighed for at se TV, tage sig et spil skak eller fordybe sig i en spændende bog.
Pension Klostergaarden byder på en lækker morgenmadsbuffet i verandastuen ud til den klippeformede have. Morgenmaden er inkluderet i prisen.

I midten af bygningerne findes en idyllisk gårdhave, hvor man kan sidde og nyde solen, freden og suset fra Østersøen. Tre dage om ugen bliver haven ramme om en udendørs grill restaurant med salatbuffet og diverse grillede delikatesser.

Willkommen - Pension Klostergården - Bornholm Brændesgårdshaven  Hammerblik  Borregård  Brændesgårdshaven
Bornholmsk Ordbog giver adgang til bornholmske glossarer
29.11.2022 - Dagens vittighed: Lærer til elev... - Hvad laver din far? - Alt det min mor siger..


gerade 133 Besucher online.