Ferieboliger i Sandvig på Bornholm med solterrasse og have - eller balkon og havudsigt -

sandviggaard.jpg

Ferieboliger i Sandvig på Bornholm med solterrasse og have - eller balkon og havudsigt - mellem fiskerleje og klippekyst -
med alt det man kan forbinde med Østersøens Perle - stejle klippevægge, grotter, urørt og storslået natur og klippekyst, havn og fiskerleje, café- og sommerliv ....... og midt imellem gemmer sig en skøn sandstrand i "håndklædet-over-skulderen" afstand - kun 100 m til "Sandviggaard" med 3 nyrenoverede ferieboliger, med solterrasser og lukket, sydvendt børnevenlig have eller hav- og naturudsigt fra vinduer og balkon.

Ferieboligerne B og C er hhv.38 og 45 kvm og ligger ud til haven. Toplejligheden D er på 120 kvm med havudsigt + 18 kvm balkon Alle har nyt køkken, lyse skibsplankegulve og brusebadeværelse, nye møbler, TV og musikanlæg, er helårsisolerede, elopvarmede og kan benyttes året rundt.

Rundt om hjørnet begynder over 600 hektar natur med strand, urfjeld, skov- og klippesøer, sprækkedale, kendt som Slotslyngen omkring Hammershus og Hammerknuden med stier på kanten af barske kyststrækninger - et imponerende syn fra en af de små turbåde i Hammerhavnen (3km)

Hjemeside: Velkommen til Sandviggaard - Bornholm