Hotel du Nord som ligger i Allinge på Nordbornholm, er hvad vi kalder et ``Hotelleria``.Det skal forstås på den måde, at vi sørger for nogle skønne og velfungerende rammer om jeres ophold, resten er op til jer, i det tempo og på den måde I synes bedst om.Huset er indrettet til familier og andre, der gerne vil holde ferie i et uforpligtende feriefaelleskab, på den gode måde.

Morgenmaden og andre måltider laver man selv i de to store køkkener eller på grillen i gårdhaven. Der er bakeoffbrød lige til at saette i ovnen, superhurtig opvaskemaskine, og altid noget koldt at drikke i køleskabet (til venlige selvbetjeningspriser). Der er kul på grillen og braende til bålfadet, men skumfiduserne sørger I selv for. Der er tusser, udklaedningstøj og forskellige spil og børnene kan som regel finde sig nogle legekammerater. Når I ankommer er der redt op på vaerelset, lagt håndklaeder frem og friske blomster i vaserne og vi sørger for at I kommer godt på plads. Vi glaeder os til at se jer på ``Hotelleria`` du Nord

Hotel du Nord ligger midt i det hele, der er få hundrede meter til Naes badestrand og til havnen. Vi har 7 vaerelser i forskellige størrelser, de ligger på 3 etager, en del af dem har udsigt til havet. Der er faelles bad og toilet på hver etager. På 1. sal og i stueetagen er der et køkken som du kan bruge til lave din egen mad i. Vi har valgt at lave faste ankomst og afrejsedage: mandag og torsdag (Så er det også meget nemmere at få den faerge man gerne vil have). Et ophold kan derfor vare 3, 4, 7, 11, 14 dage eller laengere.


Uden for sommersaesonen kan du leje hele hotellet. Her er plads til 20 personer i 7 vaerelser. Det koster 5.000 kroner for 5 personer i en uge og 500 kroner for hver ekstra person. Priserne er ekskl. obligatorisk slutrengøring,elforbrug og linned. I efterårsferien, juleferien, vinterferien, pinsen & påsken er der et tillaeg til lejen på 25%. Sengelinned og håndklaeder kan lejes.


Med sommerhilsner
Susanne & Jakob


  Link til Hjemeside  http://www.hotel-du-nord.dk