Sannes Familiecamping - Bornholm - Vores campingplads er en lille, privatdrevet og meget rolig, der dog i højsæsonen præges af de mange børnefamilier.

sannes.jpg

Vores campingplads er en lille, privatdrevet og meget rolig, der dog i højsæsonen præges af de mange børnefamilier. Her trives familielivet og vi sætter personlig service i højsædet og vil gøre alt, for at alle skal få en uforglemmelig oplevelse. Vores campingplads ligger centralt for udflugter til hele Bornholm.
Pladsen ligger helt ned til vandet, midt i uberørt natur med en smuk klippekyst med badevig.

Den gode beliggenhed og individuelle opdeling gør, at nogle kan ligge helt nede ved vandet og andre kan ligge i læ af de store træer.

Pladsen er opdelt med autocampere, campingvogne, familietelte og lette campister i hver sine parceller.

Velkommen til camping på Bornholm

Camping på Bornholm på kvalitets campingpladser

Bornholm er kendt for sine mange pragtfulde campingpladser og badestrande, de er fordelt over hele øen. Strand og camping ferie på Bornholm med spændende seværdigheder i afslappende atmosfære.

Vil i opleve Bornholm, so prøve en af de mange campingpladser.
Find din campingplads på Bornholm

Kvalitets campingpladser på Bornholm. Bornholm er kendt for sine mange pragtfulde badestrande, de er fordelt over hele øen.Strand og camping ferie på Bornholm med spændende seværdigheder i afslappende atmosfære.

Bornholm er en af de mest spændende danske øer. Og med den Øresundsforbindelse er de mange oplevelser kommet så tæt på, at det ville være synd at vente med et besøg.

Mange campingpladser har direkte adgang til fantastisk sandstrand og liger i en skøn og rolig natur.

Derfor ta på Camping ferie på Bornholm og husk campingpass.
 Brændesgårdshaven   Bæla  Victoria Glas - Feriebolig  Almindingen
Bornholmsk Ordbog giver adgang til bornholmske glossarer
22.05.2022 - Dagens vittighed: Rigtige gode venner er som stjerner på himlen, det er bare ikke altid man kan se dem, men man ved de er der. - Karin Solarz


gerade 114 Besucher online.